Drukāt

18.04.2024 23:51:02

Teksts no www.legalsupport.lv


Vai Jūs jau esat abonents?

12.03.2014

Jau kopš XIX. gadsimta sabiedrībā sāka lietot vārdu “abonents” — tas, kuram ir tiesības pastāvīgi izmantot kādu pakalpojumu. Mūsdienās katrs no mums ir kāda pakalpojuma abonents - televīzija, telefona pakalpojumi, pat atlaižu kartes lielveikalos – tās ir vienošanās starp mums un uzņēmumiem, kuri apmierina mūsu pieprasījumu. Pastāv tāds izveidojies stereotips, ka vienreizējs pakalpojums maksā mazāk nekā abonements.

Tas nav gluži tā. Ja esat abonents un Jums ir abonements, kompānijas ir vairāk ieinteresētas sniegt Jums atlaides un citas priekšrocības, salīdzinot ar tiem klientiem, kuri kādu pakalpojumu izmanto tikai vienu reizi.

Klienti, kuri katru gadu pagarina savus līgumus un abonementus vienā uzņēmumā, ka arī pilda savas līgumsaistības noteiktajā laikā, iegūst arī citu uzņēmumu uzticību, jo viņi ir kredītspējīgi – ļoti vērtīga “prece” uz šo brīdi.

Arī mūsu birojs piedāvā dažādus juridisko pakalpojumu abonementus. Mūsu mājaslapā Jūs varat iepazīties ar trim iespējamajiem “Izdzīvošanas komplekta” tarifiem un izvēlēties sev piemērotāko. Pareizi izvēlēts abonements ietaupa finanses un ļauj Jums un Jūsu uzņēmuma darbiniekiem justies drošībā, laicīgi saņemt palīdzību no profesionāļiem, nezaudējot laiku, nepārslogojot jau esošos darbiniekus.


Kļūstiet par “Legal Support” abonentu!