Drukāt

25.04.2024 09:42:16

Teksts no www.legalsupport.lv


Skopais maksā divreiz...

05.03.2014

Jebkuru mūsu darbību sabiedrībā regulē mutiskas vai rakstiskas vienošanās. Tās veido pamatu tālākam darbam vai aktivitātēm. Solījumu nepildīšana ne tikai izraisa morāles nosodīšanu, bet arī grauj uzticību cilvēkam vai uzņēmumam. Tam seko naudas zaudējumi, reputācijas pasliktināšanās, un vienīgais iemesls — nepareiza rakstiska vienošanās — līguma sagatavošana, neņemot vērā visus iespējamos notikumu attīstības variantus.

Protams, kad Jūs tikko izveidojat un reģistrējat uzņēmumu, Jums ir daudz izdevumu, un maksāt labam juristam jūsuprāt «milzīgu naudu» - tas nav lietderīgi vai arī nav nepieciešami. Varbūt Jums ir taisnība. 

Ja vienkārši parēķina cik nervu, naudas, laika, partneru, darījumu Jūs zaudējat ekonomijas dēļ — iznāks pasakaina summa, salīdzinājumā ar samaksu labam, kvalificētam juristam, kurš sagatavos dokumentu, ievērojot Jūsu biznesa, darījumu, partneru specifiku, kas būs labs ieguldījums Jūsu biznesa attīstībā un drošībā.

Jāatceras, ka kļūdaini sagatavots līgums var tikt uzskatīts par spēkā neesošu, vai arī par nenoslēgtu, var arī izraisīt sliktas kvalitātes pakalpojumu saņemšanu, kā arī izraisīt Jums vai Jūsu uzņēmumam zaudējumu un nepamatotas nodokļu izmaksas.

Nav jātaupa nauda labiem juristiem — ekonomējiet naudu ar pareizi izstrādātiem līgumiem!

Juridiskais birojs
“Legal Support”