Drukāt

30.04.2024 09:17:21

Teksts no www.legalsupport.lv


Nervi vai nauda?

02.04.2014

Pēc SIA “Ernst&Young Baltic” valdes locekles Diānas Krišjānes prognozēm 2014. gadā pieaugs uzņēmēju pieprasījums pēc pastāvīga juridiskā atbalsta mainīgas nodokļu likumdošanas piemērošanā.

Daudzi uzņēmēji secinājuši, ka daudz izdevīgāk saņemt pastāvīgu atbalstu no biroja, lai novērstu kļūdas juridiskajā un finanšu dokumentācijā, nekā pašiem tērēt laiku, iedziļinoties sīkumos, vai arī algot lētus speciālistus, kuri jebkurā brīdī var pāriet pie konkurenta vai arī nesniegt gaidīto darba kvalitāti.

Taisnība, ka pieredzējuši speciālisti maksā naudu, bet Jūsu nervi un biznesa drošība maksā vairāk. Kā jau rakstījām iepriekšējā rakstā, ja esat juridiskā biroja abonents, Jūs varat pastāvīgi izmantot juridiskā nodrošinājuma uzraudzību – pārbaudīt līgumus, saņemt dažāda veida atļaujas, licences, iesniegt pretenzijas, un ieviest citas ne mazāk svarīgas no mūsu likumdošanas viedokļa lietas.

Mēs pastāvīgi apkalpojam daudzus uzņēmumus – abonentus un vairākkārt esam saņēmuši pateicību no mūsu klientiem, kad laicīgi sagatavojām nepieciešamos dokumentus vai novērsām kļūdas, kas varētu nest lielus zaudējumus.

Kas Jums ir dārgāks?

Juridiskais birojs
“Legal Support”